Visionsbilder BRF Fjällblick etapp 2

Alla lägenheter har rejält tilltagna uteplatser/terasser. Alla 2:or är placerade på det övre planet medans samtliga 3:or ligger på markplan. Bilden visar markiser som finns som tillval till samtliga lägenheter.

Fjällblick etapp 2 ligger söder om etapp 1 och är uppdelat på 2 huskroppar. Det övre huset med 4 lägenhet och det nedre med 8 lägenheter. Etapp 1, till höger i bild, innehåller 12 lägenheter.

Översiktsbild med etapp 1 uppe till vänster och de 2 nya huskropparna till höger i bild. Samtliga terrasser och uteplatser har härligt västerläge med utsikt över dalgången och Sälenfjällen.

Fasaden är järnvitriolbehandlad med silverbets för att smälta in i miljön och naturen.

Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är öppen och köket har gråa luckor. Bilden föreställer en 3:a på nedre plan. Som tillägg kan en köksö beställas (gäller endast 3:or).

Luftigt och ljust sovrum med ett högt fönster som ger bra ljusinsläpp. Stabilt Fanérgolv och vitmålade väggar.

Köksdel med rejält tilltagen takhöjd och stora fönster ger en fantastisk öppen och luftig känsla med utsikt över dalgången och Sälenfjällen. Bilden är från en 2:a på övre plan.

Bild från en 2:a på övre plan. De höga fönsterpartierna ger mängder med ljusinsläpp. Som tillval finns ett markispaket att beställa där du även kan sitta skyddad på terrassen.

Badrummen har gråa klinkerplattor på golv och vitt kakel på väggarna. Tvättmaskin ingår i samtliga lägenheter. Som tillval kan du beställa en torktumlare för placering ovanpå tvättmaskinen.

Utsiktsbild från platsen där BRF Fjällblick byggs, skidbackarna i Lindvallen skymtar.

Situationsplan över etapp 2 visar husens placering.

Bra att veta:
Bilderna är renderade visionsbilder och kan avvika från verkligheten.