Bilder BRF Fjällblick etapp 1

Alla lägenheter har rejält tilltagna uteplatser/terasser. Alla 2:or är placerade på det övre planet medans samtliga 3:or ligger på markplan. Bilden visar markiser som finns som tillval till samtliga lägenheter.

Fasaden är järnvitriolbehandlad (med silverbets) för att smälta in i miljön och naturen.

Översiktsbild över BRF Fjällblick i Sälens by där alla stora fönsterpartier öppnar upp mot dalgången och Sälenfjällen.

Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är öppen och det välplanerade köket har gråa luckor. Bilden är från en 3:a på nedre plan. Som tillägg kan en köksö beställas (gäller endast 3:or).

Luftigt och ljust sovrum med ett högt fönster som ger bra ljusinsläpp. Trägolvet har en grå ton.

Kök med rejält tilltagen takhöjd och stora fönster ger en fantastisk öppen och luftig känsla med utsikt över dalgången och Sälenfjällen. Bilden är från en 2:a på övre plan.

Bild från en 2:a på övre plan. De höga fönstren ger mängder med ljusinsläpp. Som tillval finns ett markispaket att beställa där du även kan sitta skyddad på terrassen.

Badrummen har gråa klinkerplattor på golv och vitt kakel på väggarna. Tvättmaskin ingår i samtliga lägenheter. Som tillval kan du beställa en torktumlare för placering ovanpå tvättmaskinen.

Utsiktsbild från platsen där BRF Fjällblick byggs, skidbackarna i Lindvallen skymtar.

Bra att veta:
Observera att bilderna är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.
På 2 av bilderna skymtar en carport. Den har tagits bort under planeringen och istället byggs förråd på den platsen. Beslut har också tagits att enbart bygga det större av de två husen och totalt 12 lägenheter. Det större huset placeras längre norrut mot Elljusvägen.